feb 172013
 
20130217_094701

Nu är tävlingen avgjord, många duktiga åkare som kämpade hårt, och jag har mängder med bilder som skall tankas upp till datorn!

Till att börja med läggs bilderna inte upp i något galleri här på hemsidan, då inte alla önskar synas på nätet, och jag respekterar detta.

Vill du se dina bilder från Åkulla skimaraton?

– Skicka ett mail till mig via kontaktfliken, så får du ett mail med dina bilder så snart taggningen är klar.

OBS! Bifoga ditt startnummer, så att jag vet vilka bilder jag skall bifoga.

Förtydligande: Det är naturligtvis absolut inget köptvång för att man mailar att man vill se sina bilder. Bilderna som skickas till dig har en vattenstämpel, men det går fint att se om man gillar bilderna.

Snälla, ha lite tålamod, det är ett tidsödande arbete att gå igenom och tagga alla bilder. Senast nästa helg skall det vara klart, men kanske tidigare, mailet med bilder får du så fort bilderna är klara.

Naturligtvis finns möjligheten att köpa bilderna om man så önskar, både som pappersbild eller bildfil. Mer info finns  under fliken ”tävling”, på www.eventphoto.se

feb 152013
 

Åkulla Skimaraton är ett långlopp på skidor, klassisk stil som går i Åkulla, inte så långt från Ullared! Det är populärt för dem som vill åka upp sig till en tidigare startgrupp i Vasaloppet om nåra veckor.

Jag kommer att finnas på plats för att fota lite runtomkring tävlingen och även deltagarna i spåret. Möjlighet kommer naturligtvis finnas att köpa bilder från tävlingen efteråt.

Läs mer om tävlingen på länken:    http://www.akulla.se

För den som är intresserad av natur och vackra gammelskogar kan jag rekommendera Åkulla. På våren när bokarna slår ut är det fantastiskt att spendera några timmar där, antingen till fots eller på sin Mountainbike.