TÄVLINGSFOTO – Info. sökhjälp och priser

 
Priser tävlingsbilder: (Alla priser inkl. fraktkostnad& moms)
  • 10 x 15 cm: 60 kr.
  • 13 x 19 cm: 80 kr.
  • 15 x 23 cm: 110 kr.
  • 20 x 30 cm: 160 kr.
  • 30 x 45 cm: 250 kr.
  • 50 x 75 cm: 380 kr.
Lågupplösta bildfiler 72 dpi, med liten text i nederkanten: Photo by: Lars Nilsson – www.eventphoto.se

(Dessa bilder har upplösningen 72 dpi, 800×800)
Vill du ha din bild för att lägga upp på facebook, bloggen etc…? Kontakta mig så mailar jag din bild gratis! (med ett litet erbjudande om att swisha mig en kopp kaffe som tack :-) )

Högupplöst bildfil, 300 dpi utan logga:

300 dpi. / Full upplösning från kameran: 150 kr.

 

Hur hittar jag mina tävlingsbilder?

Just nu är sökfunktionen inte vad den borde vara, men du får helt enkelt bläddra igenom bilderna från din tävling, och se om du hittar dig! När du hittat bilden högerklickar du och välj ”spara som”, då ser du bildnumret jag behöver för att hitta rätt bild. Du kan också maila mig ditt startnummer, så letar jag fram dina bilder så du kan titta på dem.

 

OM bilderna från tävlingen inte finns upplagda på sidan – Skicka då ett mail via kontakt-fliken i menyraden. Tala om vilken tävling det gäller och vilket startnummer, så får du bilderna i ett mail tillbaka.

 Att tänka på ang. bildernas kvalité:  Bilderna du hittar i tävlingsgalleriet är oftast oredigerade, de är endast taggade med startnummer. Detta är för att få upp bilderna på sidan så snart som möjligt. Bilderna du beställer kommer att vara justerade så att de håller högsta kvalité, jag justerar exponering, färger, mättnad mm. och beskär i de fall det behövs. Om du vill ha någon särskild beskärning så kan du meddela mig det i beställningsrutan där du skriver bildens nummer, så kan vi säkert komma fram till en lösning.